Jornada plataforma MANU-KET (Plataforma Tecnològica Espanyola de Fabricació Avançada)

La jornada tindrà lloc a València el proper 24 d’octubre i que porta per títol “La Fabricació Avançada al servei d’altres Tecnologies Facilitadores Essencials: Materials Avançats i Biotecnologia” i pretén donar un impuls a la innovació en l’àmbit de la fabricació i molt especialment facilitar l’accés de la indústria espanyola als fons i programes europeus que sota el nom Horitzó 2020 , inicia la seva marxa el proper mes de desembre.

La Jornada MANU – KET de València , pretén ser un punt de trobada entre empreses, centres tecnològics i universitats en què iniciar la preparació de propostes a Horitzó 2020.

Agenda preliminar 

La inscripció a la Jornada és gratuïta i es realitzarà exclusivament a través del següent link. El termini d’inscripció finalitzarà el proper 18 d’octubre de 2013. Degut a l’aforament limitat, es respectarà l’ordre d’inscripció .

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.