Congrés MESIC 2015: call for abstracts

La Manufacturing Engineering Society International Conference (MESIC) es porta a terme cada dos anys, complint un dels objectius més importants de la Societat d’Enginyeria de Fabricació: la creació de fòrums d’intercanvi d’experiències en aquest camp del coneixement.

L’objectiu principal de MESIC és oferir un punt de trobada per als professionals i investigadors de la indústria, centres de recerca i les institucions acadèmiques per presentar i discutir els últims avenços en el camp de l’Enginyeria de Fabricació. L’abast de la conferència cobrirà diversos temes per a abstracts que es presentaran en sessions orals i de pòsters.

La data límit per a l’enviament d’abstracts és  el 25 de novembre 2014. Poden trobar més informació referent a MESIC i com participar en la sessió del 2015 a:  http://www.mesic2015.com/ o enviant un email a info@mesic2015.com.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.